به عنوان یک انتخاب محصول برای پرورش دهندگان گلخانه ای، میزان تولید خیار گلخانه ای یک گزینه عالی باقی می ماند.
این سبزیجات بدون دانه دراز یا به اندازه میان وعده به دلیل کیفیت بالا، ماندگاری طولانی و طعم عالی همچنان در بین مصرف کنندگان محبوب هستند.
USDA بیان می کند که تقاضای ایالات متحده برای خیار تازه از دهه 1970 روند صعودی داشته است.
علاوه بر این، حجم واردات به ایالات متحده (عمدتا از مکزیک و کانادا) به روند صعودی 50 ساله ادامه داده است و تولید داخلی را تحت الشعاع قرار داده است که در حدود سال 2010 شروع به کاهش کرد.
1994 به 80 درصد در سال های 2015 تا 2020،” USDA بیان می کند. تا سال 2020، واردات تقریباً 90 درصد از بازار داخلی را تشکیل می داد.
بنابراین جای تعجب نیست که در سال 2022، مرکز تجربه De Ruiter در هلند صدها گونه جدید خیار گلخانه ای را در یک مرکز اختصاصی جدید پس از آزمایشات قبلی فقط روی گوجه فرنگی آزمایش خواهد کرد.
این به کشاورزان کمک میکند تا با چالشهای پاتوژنها مقابله کنند و به عملکرد بالاتری نسبت به قبل دست یابند.
با توجه به محبوبیت تولید مواد غذایی گلخانه ای به طور کلی (به دلیل محصولات با کیفیت مداوم)، تولیدکنندگان بیشتری در حال حاضر در کشت گلخانه ای خیار در
مقیاس بزرگ سرمایه گذاری می کنند که معمولاً شامل تولید در طول سال می شود.
به دلیل مقیاس آن و خطر بیماری و سایر عواملی که ممکن است عملکرد را کاهش دهند، تولید مواد غذایی در محیط کنترل شده باید از آخرین فناوری نوآوری گلخانه
ای و بهترین شیوه ها برای اطمینان از عملکرد بالا و برداشت با کیفیت بالا استفاده کند.
کنترل بیماری از طریق تصفیه کافی محیط کشت و سیستم تصفیه آب آبیاری بسیار مهم است.
راه حل های AGTECH برای پرورش دهندگان خیار
پرورش دهندگان به دنبال راه هایی برای رشد میزان تولید خیار گلخانه ای و کاهش نهاده های خود هستند، به ویژه با افزایش شیوه های کشاورزی پایدار که بر کاهش مصرف آب، آفت کش های شیمیایی و کود متمرکز است.
روشهای پایدار و بدون مواد شیمیایی برای کنترل بیماری، افزایش راندمان جذب کود و بهبود راندمان آب آبیاری در حال حاضر با AgTech در دسترس هستند.
علاوه بر فناوریهای نوآورانه جدید که فرآیندهای برداشت و بستهبندی را خودکار میکنند و سیستمهای هوش مصنوعی که محیط رشد را بهتر کنترل میکنند، وجود
دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.