یکی دیگر از پسته های ایتالیایی با کیفیت، پسته استیلیانو از نوع پسته خشک درجه یک در استان ماترا است.
پسته Stigliano مستقیماً از یونان می آید، جایی که کارآفرین Innocenzo Colangelo در دهه نود برای واردات این نوع پسته که سپس از همه جهات تبدیل به یک محصول ایتالیایی شد، رفت.
Stigliano، در واقع بین دولومیتهای لوکانین قرار دارد و ثابت میکند که زمین بسیار مناسبی برای کشت این میوه است که برای خود وارد واقعیت آشپزی ایتالیا شده است.
انواع پسته
پسته ترکیه هم عالیه مخصوصا آنتپ و سیرت.
Antep که در منطقه غربی رشد می کند، کوچک و بسیار شیرین است و برای تهیه باقلوای شیرین استفاده می شود که از شیرینی پر از بادام خرد شده و شربت عسل درست می شود.
سیرت در نواحی شرقی می روید، چاق و نرمتر است و یک میان وعده واقعی به شمار می رود.
ایالات متحده همچنین دارای تولید بالای پسته است، به ویژه کالیفرنیا، جایی که آب و هوای گرم به توسعه آن کمک می کند.
در واقع پسته کالیفرنیایی یکی از معروف ترین پسته هاست، سرشار از چربی است، شور است و در آشپزخانه بسیار استفاده می شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر: تیرامیسو پسته، نوع اصلی دسری که بیشتر مورد علاقه ایتالیایی هاست.
نحوه مصرف پسته
پسته فواید بی شماری دارد، همانطور که قبلاً هم اشاره کردیم و برای محسوس بودن فایده آن باید روزانه حدود 30 گرم از آن را با مصرف 170 کیلو کالری مصرف کرد.
حتی بهتر است آنها را برای رفع گرسنگی، اواسط صبح یا به عنوان میان وعده بخورید.
پسته برای تهیه بسیاری از غذاها، چه شور و چه شیرین، از کیک گرفته تا خامه و بستنی بسیار عالی است
. مورتادلا با پسته نیز طعم دار می شود.
پسته دارای کالری بالایی است.
در واقع حدود 100 گرم پسته حاوی 570 کالری است. مقدار توصیه شده روزانه همانطور که قبلاً گفتیم 30 گرم (برابر با 49 پسته) است.
پس از پوسته پوسته شدن، اینها 165 کالری دارند که مقدار ایده آلی برای به ارمغان آوردن مزایای قابل توجهی برای بدن است.
علاوه بر این، پسته همچنین حاوی آب، 21 درصد پروتئین، نمک های معدنی، چربی، قند و سپس بسیاری از آنتی اکسیدان ها و فولات است که روند پیری را کند می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.