با خوردن عسل وحشی طبیعی از دیابت خداحافظی کنید

عسل وحشی طبیعی کشت شده و تولید شده از جزیره فرانسوی کورس به دلیل استانداردهای بالای تولید دارای گواهینامه بالایی است.

تعدادی از ادیان جهان از عسل برای مقاصد مختلف استفاده می کنند  عسل یکی از پنج اکسیر بداخلاقی در دین هندوئیسم است.

در دین یهود، عسل تنها نماد سال نو نیست همچنین نشانه برکت خداوند است به گفته اسنودون و کلایور (1996) در وعده غذایی سنتی برای آن تعطیلات سال نو، برش های سیب را در عسل آغشته می کنند و می خورند تا سال نو شیرینی را به ارمغان بیاورند و برخی از تبریک های روش هشانه عسل و یک سیب را نشان می دهد که نماد جشن است.

از سوی دیگر بودیسم در مادهو پورنیما از عسل استفاده می کند.

این یکی از مهم ترین جشن ها در تقویم بودا است و به طور گسترده در هند و بنگلادش جشن گرفته می شود در مسیحیت، یحیی تعمید دهنده به تصویر کشیده شده است که برای مدت طولانی با عسل و میوه های وحشی زندگی می کرده است.

عسل

در اسلام، النحل به زنبور عسل اطلاق می شود و به کل سوره اختصاص دارد.

گزارش سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) حاکی از آن است که تولید و تجارت عسل نه تنها در جهان رو به افزایش است بلکه به منبع درآمد قابل توجهی برای اکثر مناطق تبدیل شده است.

رقابت و افزایش تقاضا برای غذاهای طبیعی تمرکز بر تولید و تجارت منابع طبیعی مواد غذایی را تسریع کرده است.

علیرغم اینکه عسل در سراسر جهان کشت می شود، برخی از مناطق جهان تولید عسل بالاتری دارند ایالات متحده، چین و ترکیه در صدر فهرست تولیدکنندگان عمده عسل هستند.

از دیگر کشورهای این فهرست می توان به اوکراین و مکزیک اشاره کرد مکزیک به تنهایی تقریباً ده درصد از عسل جهانی را تولید می کند.

در فرانسه از عسل در بیشتر محصولات لذیذ استفاده می شود و به مقدار زیاد تولید می شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.