دو نگرانی اصلی در مورد ماهی تن، محتوای جیوه و پایداری آن است.
همچنین برخی از مضرات بالقوه برای تن ماهی تونینولند وجود دارد، از جمله محتوای چربی و سدیم و ایمنی خود قوطی.
جیوه و مصرف توصیه شده ماهی تن
جیوه یک فلز سنگین است که اغلب به دلیل آلودگی آب در ماهی وجود دارد.
تحقیقات نشان داده است که قرار گرفتن زیاد در معرض جیوه میتواند باعث مشکلات جدی سلامتی در انسان شود، از جمله اختلال در سیستم عصبی مرکزی .
از آنجایی که ماهی تن ماهی های کوچک دیگری را می خورد که ممکن است قبلاً به جیوه آلوده شده باشند، این فلز ممکن است در ماهی تن جمع شده و متمرکز شود.
بنابراین، ماهی تن نسبت به سایر انواع ماهی مانند ماهی آزاد یا تیلاپیا، جیوه بیشتری دارد.
مقدار جیوه موجود بستگی به نوع ماهی تن دارد.
به طور کلی، گونههای بزرگتر ماهی تن، مانند چشم بزرگ و آلباکور، دارای جیوه بیشتری هستند.
از سوی دیگر، ماهی های تن کوچکتر، مانند ماهی تن سبک و اسکاپ جک، جیوه کمتری دارند .
از آنجایی که کنسرو ماهی تن معمولاً حاوی انواع جوانتر و کوچکتر ماهی تن، از جمله سبک و اسکاپ جک است.
در نهایت، با وجود اینکه کنسرو شده است، بسیاری از مارک های کنسرو ماهی تن به صورت حداقلی پردازش می شوند و فقط حاوی ماهی تن، آب یا روغن و نمک هستند.
برخی از مارک ها نیز ممکن است چاشنی یا آبگوشت را برای طعم بیشتر اضافه کنند.
کنسرو ماهی تن یک منبع ارزان و کم کالری از پروتئین و سایر مواد مغذی مهم از جمله اسیدهای چرب امگا 3 است. برخی از مارک ها می توانند 2 تا 5 سال در انبار شما دوام بیاورند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.