بنابراین خوردن گریپ فروت امروز قبل از غذا باعث افزایش احساس سیری می شود و این را می توان با نوشیدن آب نیز به دست آورد، علاوه بر این باید در نظر داشت که وزن از دست رفته در رژیم های غذایی ناسالم خیلی سریع به دست می آید و بنابراین بهتر است مصرف میوه گریپ فروت به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی یکپارچه برای کاهش وزن.
مطالعه ای که توسط دانشگاه آریزونا در سال 2012 انجام شد نشان داد که این نوع میوه آنطور که تصور می شود در کاهش وزن موثر نبود، اما نقشی را در کاهش وزن نشان داد، بهبود سطح فشار خون و چربی هایی که با چاقی مرتبط هستند.
مشخص شد که خوردن یک گریپ فروت در روز ممکن است به کاهش سطح کلسترول تام، تری گلیسیرید و کلسترول بد کمک کند، که به ارتقای سلامت قلب کمک می کند.
توسط انجمن قلب آمریکا، که معمولاً به غذاهایی اعطا می شود که برای سلامت قلب مفید هستند از سوی دیگر، توصیه می شود افرادی که از بیماری قلبی رنج می برند، آب گریپ فروت را در حد اعتدال مصرف کنند، زیرا مصرف آن ممکن است خطر آریتمی قلبی را افزایش دهد.
این به دلیل این واقعیت است که حاوی درصد بالایی از ویتامین C است که با خواص آنتی اکسیدانی آن مشخص می شود که به محافظت از سلول های بدن در برابر باکتری ها و ویروس های مضر کمک می کند.
نقش ویتامین C در کمک به سرعت بخشیدن به تا روند بهبودی از سرماخوردگی، تحقیقات دیگر این نتایج را نشان داده اند، علاوه بر آن، گریپ فروت حاوی ویتامین A است که به محافظت در برابر عفونت ها و بسیاری از بیماری های عفونی کمک می کند و این نوع میوه مقادیر کمی را فراهم می کند.
ویتامین های گروه B، روی، مس و آهن که همه با هم برای تقویت سیستم ایمنی کار می کنند، علاوه بر بیوفلاونوئیدهای گیاهی که ایمنی بدن را تقویت می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.